, , , ,

Figureren in de film ‘Who is Alice’ & een leuk avondje uit!

‘Who is Alice?’ is een comedy film over nondualiteit welke in December 2016 zal uitkomen. De opnamen vinden plaats tussen 30 april-18 mei 2016 in Nederland en in juli in London. Voor de opnamen in Nederland zoeken we figuranten!

Wil je figureren in de film Who is Alice en een leuk avondje uit hebben?
Op 11 mei vinden de opnamen plaats in theater de Lievekamp in Oss. Inloop is vanaf 19.00 uur, waarna we direct starten met de opnamen. Voor deze opname dient iedereen in gala te komen. Voor dames is dit een galajurk, avondjurk die bij voorkeur lang is. Voor heren is dit een smoking met wit overhemd en strikje.

Na de pauze is er een besloten optreden van Paul Smit & Guido Weijers, exclusief voor de figuranten van Who is Alice. Het besloten optreden is enkel voor figuranten, mensen die niet zijn geselecteerd als figurant -en dus niet op de gastenlijst staan- worden niet toegelaten.

Schrijf je nu in!
Dit kan door je gegevens achter te laten op dit formulier. Na inschrijving ontvang je van ons, uiterlijk 1 mei, bericht. Je leest dan of je ingepland bent als figurant en uiteraard ontvang je dan alle informatie, tijdstippen, details en antwoorden op je mogelijke vragen.

Hartelijk dank!
Jacklin Goverde & Paul Smit
www.alicethemovie.com

NOTE: this form is about the registration of supporting actors/extras for the recordings in The Netherlands. Are you interested in the recordings in London? Follow our Facebook page for more information and updates >>https://www.facebook.com/alicethemoviecom